Dette er ikke et kurs i presentasjons-teknikk der du lærer å ikke klikke med kulepennen mens du prater, eller i retorikk der du blir en fantastisk foredragsholder

Dette kurset er rettet mot deg som holder forretningspresentasjoner. Informerer, legger frem en prosjektplan i et møte, presenterer resultater, holder internkurs, og mye annet PowerPoint brukes til hver dag i virksomheter. 

Det finnes allerede mange PowerPoint-kurs i det norske markedet. Felles for dem er at de er funksjonsorienterte, dvs. du lærer hva alle funksjonene gjør på grunnleggende og på stadig mer avanserte nivåer.

På dette kurset lærer du å lage gode forretnings-presentasjoner som får frem poenget, og ser proffe ut på kortere tid.

 Bruk av presentasjonsvisning i Skype for business for god kontroll over presentasjonen

Bruk av presentasjonsvisning i Skype for business for god kontroll over presentasjonen

 

Kurset hjelper deg å  lage bedre lysbilder, spare mye tid, og ha bedre kontroll når du presenterer

  • Undersøkelser viser at 40% av tiden vi bruker på å lage presentasjoner går til formattering og finpussing av lysbildene. Ved å bruke maler riktig og de innebygde justeringsfunksjonene kan vi redusere tiden dramatisk.
  • Storytelling der vi kommer med poenget til slutt passer fint for foredrag, men dårlig for de fleste forretningspresentasjoner. Ved enkel restrukturering og prioritering av lysbildene kan du bruke kortere tid og etterlate et mye bedre inntrykk i møtet.
  • Du planlegger for å bruke 20 minutter på presentasjonen, men den før deg gikk over tiden så nå har du bare 15 minutter. Effektiv bruk av presentasjonsvisning gjør at du alltid vet hva neste lysbilde er, og kan hoppe over lysbilder uten at andre merker det både i møterommet og i Skype for Business-møter.
 Bildet viser overgang fra punktliste til fokusert og illustrert budskap

Priser

2-3 timers lynkurs
kr. 12.000 for inntil 10 og
kr. 18.000 for inntil 20 deltakere

Er det bare deg, eller er dere en mindre gruppe som ønsker å mestre den digitale hverdagen bedre? Kontakt oss for et spesialtilbud.

Program
Lynkurset kan enkelt kombineres med andre moduler til et program over tid og til 1/2-dags og 1-dags kurs