Få et overtak i møtene med OneNote – lær hvordan!

Du sitter og irriterer deg i møtet. Dette har vi da diskutert før! Så du tar ordet og sier. «Vet dere hva? Dette diskuterte vi 23. september i fjor og 17. mars i år. Begge gangene kom vi til samme konklusjon. Trenger vi å diskutere dette enda en gang?» De andre bare måper. Hvordan kan du huske det?

110214_0908_fetovertaki1.png

Enkelt! Du skriver alltid møtenotater i OneNote, så når dette kom opp igjen søker du bare og får opp alle treff relatert til temaet. Du trenger ikke huske når det var, eller i hvilken notatbok det står.

«Da går vi til neste punkt på agendaen» sier møteleder :-)

«Er det noen som husker hva vi avtalte på forrige møte om det seminaret vi skal holde?»

Det blir litt flakkende blikk rundt bordet før du redder situasjonen. «Ja da» sier du. «Jeg skulle lage utkast til agenda og Petter skulle komme med alternative datoer. Det har jeg notert i aktivitetsplanen min.» «Ja du har nå alltid oversikten» sier møteleder.

110214_0908_fetovertaki2.png

«Ja, det er utrolig enkelt og greit når man bruker OneNote. Jeg kan til og med legge til og følge opp aktiviteter i planen fra min iPad eller telefon om jeg ikke er i nærheten av PC'en når jeg kommer på noe. Bare se her. Nå legger jeg inn i OneNote på telefonen at jeg skal sjekke agendaen med vår samarbeidspartner før vi sender ut invitasjoner.»

110214_0908_fetovertaki3.png

Har du Microsoft Office? Da har du også OneNote :-). Ikke alle er klar over dette. Bare prøv om du ikke allerede er en ivrig bruker av OneNote. De fleste som oppdager OneNote blir det.

Har du OneNote på telefonen kan du også sjekke ut God nyhet for deg som ofte fotograferer lysbildene på seminar med telefonen!