Få hukommelse som en elefant med lommeskanner på telefonen - finn kvitteringer og foto av flipoveren ved søk i tekst

111013_0844_1.png

Tidligere har jeg skrevet om alle fordelene med OneNote og hvordan den kan hjelpe deg til å konvertere fra en analog til en digital arbeidsform med å erstatte møteboken og løse kvitteringer som er håpløse å finne igjen når man trenger det. En av de gode hjelperne til en digital hverdag har vært å kunne lagre kvitteringer, lysbilder på et seminar og innhold av whiteboard eller flipover i OneNote. Du kan sågar fotografere sider i den gamle møteboken du ønsker å ta vare på. Det er utrolig enkelt og raskt å finne igjen informasjon i det du tar bilder av fordi teksten i bildet blir gjort søkbar!

Denne funksjonaliteten har vært tilgjengelig lenge i OneNote på iPhone, iPad og Androidenheter. Likevel er det noen ganger praktisk å lagre dokumenter i andre formater som for eksempel i Word, eller i PDF. Det har vært mulig på Windowstelefoner, men nå er også den samme muligheten kommet til IPhone og Android gjennom appen Office Lens

Se forskjellen på å ta et vanlig bilde og et bilde med Office Lens her og se hva du kan gjøre med det skannede dokumentet

Flipover
Flipover