Få med alt til ferien med pakkeliste i OneNote

Vi har ofte leid leilighet i syden et sted for et par uker om sommeren. Vi foretrekker å kunne lage vår egen frokost og lunch og middag av og til. Hver gang irriterer vi oss over de samme manglene i leiligheten og andre småting vi alltid har hjemme, men som ikke leiligheten er utstyrt med. Derfor laget vi en pakkeliste så vi får med oss det vi ønsker oss. Det kan gå litt fort unna siste dagen før vi skal reise og da er det lett at noe glipper. "Jeg trodde du tok med kortstokk!" Vi har fra før en OneNote for familien med handleliste, hva vi mangler på hytta, kvitteringer etc.

Den enkleste måten å ta vare på og finne igjen kvitteringer

Så forrige gang vi var på ferie la vi til en pakkeliste som vi har brukt nå. Nå pakker vi litt hver og krysser av på listen på mobilen etter hvert. Da ser vi både hva vi selv har pakket og hva andre har tatt med.

Pakkeliste
Pakkeliste

God ferie!

Ønsker du å få tips og dele egne OneNote-tips med andre anbefaler jeg å bli medlem i Facebook gruppen Vi som liker OneNote.